La Fira de Santa Llúcia envaeix els carrers de Castelló

Fundada l'any 1604, comptarà amb quatre zones temàtiques ubicades en diferents punts de la població des del 9 fins al 13 de desembre

Cartell de la Fira de Santa Llúcia
Cartell de la Fira de Santa Llúcia / Ajuntament de Castelló

El poble de Castelló (Ribera Alta) celebra del 9 al 13 de desembre la fira municipal de Santa Llúcia, fundada l'any 1604 i considerada com la més antiga de la comarca. Els visitants que hi acudisquen podran trobar exposicions agrícoles, jocs de taula i enginy, actuacions musicals, tallers demostratius, exposicions de gegants i cabuts i mercats de plantes i flors, entre altres.

La fira comptarà divendres amb la presència de Pep Gimeno 'Botifarra', que farà una selecció del Cant de Nadales.

La fira albergarà quatre zones temàtiques, en què la gent podrà gaudir de molta oferta cultural i d’oci: la fira tradicional valenciana, ubicada a la plaça de l'Ajuntament; la fira d'entitats, entre la mateixa plaça i la cantonada del carrer de Sant Roc; la fira d'atraccions, al parc de l'Estació, i la zona gastronòmica Poble Fester, al costat del Mercat Municipal.

Segons l'Ajuntament, un dels objectius d’aquest any és donar-li més qualitat a les zones temàtiques i, sobretot, fomentar la importància de les associacions locals amb la fira d’entitats que tindrà lloc el diumenge 11 i en la qual participaran una vintena d’expositors locals.

També et pot interessar

stats