Fira Hàbitat 2018 tanca a València amb les últimes tendències

Les novetats aposten per integrar l'art i la funcionalitat en el mobiliari per a la llar o per a empreses i establiments.

Alguns dels expositors han dut fins als mateixos estands els artistes i dissenyadors que estan darrere de les seues propostes
Alguns dels expositors han dut fins als mateixos estands els artistes i dissenyadors que estan darrere de les seues propostes

Moble, il·luminació, decoració i art s'han donat cita a València en l'edició d'enguany de Fira Hàbitat que acaba de tancar les portes. Ha sigut una edició especial per a professionals que han gaudit de les últimes tendències centrades a barrejar i apostar per les diferències, la transversalitat i també la resistència i la durabilitat del mobiliari. Les noves creacions es dissenyen pensades tant per a l'ús personal i domèstic com per a la seua utilització en empreses i establiments.

Alguns dels expositors han dut fins als mateixos estands els artistes i dissenyadors que estan darrere de les seues propostes. Totes destaquen la importància de fabricar artísticament sense oblidar l'ús que tindrà cada moble. Insisteixen a baixar les obres d'art de murs i pedestals i donar importància a la seua utilització en la vida diària.

També les últimes tecnologies són tendència en aquesta edició d'Hàbitat. Xicotetes làmpades de taula queden convertides en lectors USB on poden arribar les dades i arxius que guardem en les nostres memòries digitals.

Pel que fa a l'exclusivitat, aquest 2018 arriba de la mà de les taules més impactants dissenyades amb fustes africanes, metalls i vidre. Són taules originals i úniques que poden acabar a qualsevol llar o oficina d'arreu del món global en el qual vivim. Això sí, a preus moltes vegades no aptes per a totes les butxaques.

També et pot interessar