La I Fira Feminista arriba a València

Una jornada d'activitats a l'aire lliure per a tots el públics de totes les edats organitzada per la Casa de la Dona.

La I Fira Feminista arriba a València

Dissabte 19 de maig s'ha celebrat a València la I Fira Feminista, organitzada per la Casa de la Dona. En la plaça del Carme s'han reunit diversos col·lectius i associacions valencianes que han volgut col·laborar amb la Casa de la Dona de València per a fer possible aquest esdeveniment. Una jornada d'activitats a l'aire lliure per a tots el públics de totes les edats. 

La fira presentà durant tot el dia una oferta ben diversa d'activitats com ara tallers,  xerrades, contacontes, paradetes amb material feminista i música en directe. 

La festa començà de bon matí amb l'obertura de les paradetes amb materials feministes i una exposició fotogràfica "Aquelarre" a càrrec de Binomio Mujeril. A continuació, tot un seguit d'activitats simultànies: el col·lectiu Apeu de Carrer organitzà una passejada feminista pel barri del Carme,  les dones de la Jove Muixeranga de València feren un taller de muixeranga, el col·lectiu feminista Las Lilas València organitzaren un contacontes infantil feminista, i la LesbianBanda de València oferí un taller de tambores. 

El dinar popular va ser organitzat per el grup de dones de València Acull/València Acoge.

Continuà la jornada amb més activitats com el trivial feminista a càrrec del col·lectiu Les Waterpartis, o l'actuació de les Figuels dj's.

També hi hagué espai per a la reflexió amb l'escriptora i activista LGTBI, Brigitte Vasallo, i amb l'escriptora feminista Irantzu Varela, per no oblidar la xerrada "La vaga feminista: seguim endavant", a càrrec de la Comissió 8M de Madrid.

Tancà la jornada el microshow poètic queer Mira qué señora más rara, mamá  de Txus García que tingué lloc a la nit.

També et pot interessar

stats