FGV recupera els horaris habituals de metro i tramvia

La companyia augmenta des d'aquest dimarts les freqüències de pas de sis línies de metro i tres de tramvia.

Un grup de viatgeres en una andana de Metrovalència
Un grup de viatgeres en una andana de Metrovalència / FGV

Amb l'arribada del mes de setembre Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) restableix els horaris habituals de Metrovalència, una vegada conclòs el període estival. Aquesta mesura afectarà tant les sis línies de metro com les tres de tramvia de la xarxa d'FGV a la província de València.

Els nous horaris s'acompanyen d'un augment dels trens en circulació. Les freqüències es poden consultar en el lloc web i en el telèfon gratuït d'informació i atenció al client 900 46 10 46, així com a través de xarxes socials de Metrovalència.

Aquest estiu la companyia ha diferenciat els horaris de juliol i agost, de manera que al juliol, Metrovalència ha mantingut, fins a les 15 hores, els horaris laborables de dilluns a divendres. L'objectiu ha sigut reforçar el servei en període estival i augmentar un 22,37% les circulacions i freqüències que es van oferir el mateix mes del passat any.

A l'agost s'ha mantingut l'horari habitual en aquesta època de l'any, de manera que les freqüències de pas de dilluns a dissabte s'han correspost a les d'un dissabte. A més, s'han mantingut els horaris de diumenges i festius.

Segons FGV, aquesta decisió ha permés adequar l'oferta a la demanda actual dels clients durant els mesos d'estiu, i ser més eficientes, a través de la reorganització d'horaris, amb l'ajust dels serveis menys utilitzats, i la consegüent reducció de costos.

També et pot interessar

stats