FGV aprofita l'estiu per tallar el trànsit i renovar diversos trams de les línies 1, 2 i 3 de Metrovalència

Les obres començaran el dilluns 25 de juliol i està previst que concloguen el 31 d'agost

Ampliació horaris metrovalència i tramvia pels actes de la Gran Fira
Un tren de Metrovalencia / GVA

L'estiu és temps de fer obres. Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) aprofitarà les setmanes d'estiu, amb menor afluència de passatgers, per a renovar i millorar diversos trams de la xarxa de Metrovalència. Les obres tenen un pressupost de 32 milions d'euros. En concret, alguns trams de les línies 1, 2 i 3 deixaran de funcionar en els dos sentits durant poc més d'un mes i se substituiran per serveis especials d'autobús.

Aquestes són els trams afectats:

  • Línia 1 (Castelló-Bétera): els treballs estan previstos entre el 25 de juliol i el 31 d’agost al tram Alginet-Castelló, i del 8 d’agost al 31 d’agost en la connexió entre l'Empalme i Bétera.
  • Línia 2 (Llíria-Torrent Avinguda): les obres començaran també el 25 de juliol i està previst que acaben el 3 d’agost, al tram l'Eliana-Llíria, i del 4 d’agost al 21 d’agost, entre les Carolines i la Font del Gerro.
  • Línia 3 (Rafelbunyol-Aeroport): els talls comencen el 25 de juliol i s'allargaran fins al 31 d’agost entre les estacions de Rafelbunyol i Alboraia - Peris Aragó.

FGV ha afegit també que el servei d’autobús de substitució no s’oferirà quan hi haja servei nocturn especial per ser divendres, dissabte o vespra de festiu. I ha posat a disposició dels usuaris informació a través de la pàgina web www.metrovalencia.es, en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv o l’app oficial de Metrovalència.

També et pot interessar

stats