El festival mariner Escala torna al port de Castelló

L’augment d’activitats i embarcacions participants obliguen a habilitar tot el moll de Llevant per a acollir l’esdeveniment turístic.

Festival Escala a Castelló
Festival Escala a Castelló / Europa Press

La tercera edició de l’esdeveniment turístic Escala arribarà a Castelló del 16 al 20 d’abril, amb un considerable augment d’embarcacions participants i de propostes lúdiques.

El port de Castelló ha habilitat el moll de Llevant per a acollir la totalitat de naus i bucs històrics que participaran en la fira. Entre les més destacades hi ha les embarcacions holandeses Oostershelde i Morgenster, Le Français, un vaixell tradicional utilitzat en nombroses produccions de cine, com Els tres mosqueters, Shacketon i David Copperfield, o el Sthadndat, una rèplica de la nau del tsar Pere I el Gran.

A més, també s’ampliarà l’espai dedicat al mercat mariner.

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha remarcat que Escala arriba a la ciutat després d’haver rebut el reconeixement a Fitur, amb el suport de la ministra de Turisme, Reyes Maroto, i després de l’oportunitat oferida per França per a projectar aquest festival més enllà del mercat nacional.

S’espera una participació massiva en la fira, un esdeveniment que, en paraules de Marco “està més que consolidat i ha posat Castelló en el mapa nacional del turisme com una cita única i singular”.

També et pot interessar

stats