Festes dissoltes i sancions per incomplir el toc de queda, el balanç de la nit de Halloween

La policia intervé en domicilis on no es respectava el límit de sis persones a València, Castelló de la Plana i Alacant.

VÍDEO | Festes dissoltes i sancions per incomplir el toc de queda, el balanç de la nit de Halloween

Els controls i el toc de queda han marcat la nit de Halloween d’enguany. A la Comunitat Valenciana ha sigut una nit tranquil·la i no hi ha hagut incidents greus. Amb tot, els dispositius policials, que havien començat la vigilància de vesprada, han hagut d’intervindre en festes privades en què hi havia més de sis persones i han denunciat els qui han incomplit les restriccions.

Quatre detinguts a València

A la ciutat de València, han detingut quatre persones per delictes contra la seguretat ciutadana. La Policia Local, a més, ha dissolt dèsset grups amb més de sis persones i ha imposat 89 sancions per no respectar el confinament nocturn. Per la seua part, la Policia de la Generalitat ha dissolt dues festes il·legals i cinc més en col·laboració amb la Policia Nacional.

D'altra banda, el Consorci Provincial de Bombers de València ha informat que durant la nit, entre les 21.18 h i les 04.30 h, va haver de realitzar intervencions per a apagar contenidors que van cremar a Moixent, Puçol, Torrent i Requena.

Sancions a Castelló per saltar-se el toc de queda

A Castelló de la Plana els agents han denunciat onze persones per saltar-se el toc de queda i han intervingut en diverses festes en domicilis privats que no respectaven les mesures de seguretat.

13 festes dissoltes a Alacant

A Alacant, la Policia Local ha detingut un menor per trencar vidres de vehicles estacionats al carrer. També ha intervingut en diversos punts de la ciutat on grups de joves han llançat ous i pedres a autobusos, cotxes i terrasses, i han parat un comboi del Tram. A més, s'hi han cremat cinc contenidors.Les autoritats han actuat en tretze festes en cases i xalets amb motiu de Halloween i ha dissolt tres botellots. En la festa més nombrosa hi participaven 30 persones. Durant la nit, en total, la Policia Local ha denunciat 30 persones per incomplir les normes anti-Covid-19 dictades per la Generalitat.

Desallotgen una terrassa amb 90 persones a Elx

A Elx, el dispositu de seguretat de la Policia Local ha alçat 151 actes per no portar mascareta, 79 per superar el límit dels grups de sis persones, 62 per no respectar la prohibició d’estar fora de casa entre les 12 de la nit i les 6 del matí, 18 per consumir alcohol en la via pública, i 21 a establiments que no respectaven la normativa pel que fa a horaris i aforaments.

La Policia Local també va desallotjar una terrassa on es concentraven prop de 90 persones i va evitar dos festes a les pedanies del terme.

També et pot interessar

stats