Fernando, després de 150 dies a l’UCI, ix a "sentir el sol": "Ha sigut com reviure"

En eixir a l’exterior de l’hospital, el pacient ha assegurat que l’experiència ha sigut “meravellosa” i “al·lucinant”  

Fernando, després de passar 150 dies a l’UCI, ix a "sentir el sol"

Fernando, un pacient de l'Hospital de la Ribera, a Alzira, ha eixit aquest dilluns durant un moment a l'exterior del centre sanitari per a "sentir el sol" després de passar quasi 150 dies ingressat a l'UCI per Covid-19.

El pacient, en un vídeo que ha compartit la Conselleria de Sanitat Universal en Twitter, assegura que ha sigut una experiència "realment al·lucinant" que l'ha fet "reviure". A més, una fotografia recull aquest moment, amb Fernando acompanyat per personal sanitari a l'exterior d'Urgències Respiratòries. El pacient i els tres sanitaris posen amb el dit polze alçat i somrient malgrat les màscares que tots ells porten.

"Ha sigut una experiència meravellosa i realment al·lucinant", ha explicat Fernando quan li han preguntat com ha viscut el moment que ha eixit a l'exterior de l'hospital. "Una persona normal ho vivia en el dia a dia, però per a mi ha sigut com reviure, molt transcendental. Ha sigut com un miracle", ha manifestat.

Segons ha detallat la conselleria, la bona evolució que Fernando ha experimentat en les últimes setmanes, una vegada ha donat negatiu en Covid, ha fet possible la seua eixida a l'exterior. Aquest gest, destaca el departament que dirigeix Ana Barceló, forma part de la "optimització de la humanització", que és "una de les línies d'actuació" del sistema sanitari públic valencià.

També et pot interessar

stats