Fernando Blanco, pare de Nadia, ix de la presó

Va ser condemnat per estafar amb la malaltia de la seua filla.

Fernando Blanco, pare de Nadia, ix de la presó
Fernando Blanco, pare de Nadia, ix de la presó

Fernando Blanco, condemnat a cinc anys de presó per estafa continuada per utilitzar la malaltia de la seua filla Nadia per a obtindre donacions de tercers, ha eixit de la presó de Ponent de Lleida, en complir-se dos anys i mig de la presó preventiva, en no ser ferma la sentència de l'Audiència de Lleida que li va posar la pena.

Blanco ha eixit de la presó sense fer declaracions als mitjans. El seu advocat, David Peña Nofuentes, en ser preguntat si el seu client aniria a veure a la seua filla ha afirmat que "per descomptat" i ha insistit que el pare és innocent i que "fa 30 mesos que està segrestat". El lletrat ha agregat que recorrerà al Suprem contra la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que ratificava la pena de cinc anys per a Blanco; i de tres i mitjà per a la mare, Marga Garau, i obliga a l'Audiència de Lleida a redactar la seua sentència de nou amb una individualització dels perjudicats als qui s'ha d'indemnitzar i concretar les quantitats, com ell reclamava en la part del seu recurs que ha sigut acceptada.

L'Audiència de Lleida ha acordat aquest mateix dimarts la llibertat de Blanco en un acte en el qual li retira el passaport i l'obliga a presentar-se en un jutjat del territori nacional els dies 1 i 15 de cada mes.

També et pot interessar

stats