Dos ferits per una deflagració per fuita de gas a Xàtiva

El Consorci de Bombers de València ha hagut d'apuntalar la casa pels danys causats

L'explosió s'ha produït a la cuina de la casa
L'explosió s'ha produït a la cuina de la casa / Consorci de Bombers de València

Un home i un bebé han resultat ferits aquest diumenge per la deflagració d'una bombona de gas butà a Xàtiva mentre feien servir un paeller, segons ha informat a À Punt Notícies la Policia Local. El Consorci de Bombers de València ha rebut l'avís a les 13:16 hores del diumenge i ha mobilitzat dues dotacions de bombers de Xàtiva i el sergent d’Alzira fins a un edifici de tres plantes del carrer del Pare Urios.

L'esclat ha tombat part d'un mur de la casa
L'esclat ha tombat part d'un mur de la casa / Consorci de Bombers de València

Els serveis sanitaris han atés l'home de 67 anys que presentava cremades i l'han traslladat a l'hospital de Xàtiva, encara que finalment s'ha decidit tractar-lo a la unitat de cremats de l'Hospital de la Fe de València. També ha sigut atés un bebé de dos mesos que ha resultat il·lés, però que està en procés d'observació en el servei d'urgències de l'hospital de Xàtiva.

L’incident ha provocat la solsida de part d’una paret de la casa i altres danys estructurals, el que han obligat els bombers a apuntalar algunes zones de l'edifici. Segons el testimoni de diversos veïns, l'explosió ha sigut "molt violenta".

L'edifici a on s'han produït els fets està precintat a hores d'ara
L'edifici a on s'han produït els fets està precintat a hores d'ara / Xavi Carrau

També et pot interessar

stats