Dos ferits en ser tirotejats des d'una moto, a Barcelona

Els atacants han ferit un home a la cama i al gluti, i un xiquet al turmell

Els Mossos, aquets dimecres per la zona de Barcelona
Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra / Efe

Un home ha resultat ferit en ser tirotejat en una cama i al gluti per dues persones que anaven amb moto, al barri de la Barceloneta de la capital catalana, en un incident en el qual un menor ha rebut un impacte al turmell d'una bala que prèviament havia rebotat.

Segons han informat fonts policials, els fets han ocorregut aquesta vesprada als voltants del passeig de Joan de Borbó de Barcelona, al barri de la Barceloneta, quan dues persones que anaven amb moto han fet diversos trets contra un home que estava a la via pública.

A l'home l'han evacuat a un centre hospitalari a causa de l'impacte de les bales, que l'han lesionat a la cama i al gluti, segons les fonts. A més, una de les bales ha rebotat i ha lesionat al turmell un menor que es trobava prop.

Els Mossos d'Esquadra han reforçat la presència policial a la zona i tracten de localitzar la moto amb la qual han fugit els dos agressors. L'àrea d'investigació criminal dels Mossos d'Esquadra a Barcelona ha obert una investigació per a tractar d'identificar i localitzar els agressors i per a determinar el motiu d'aquest tiroteig. També busquen testimonis perquè els ajuden a aclarir el que ha ocorregut.

També et pot interessar

stats