Dos ferits i quatre detinguts en una baralla amb 300 persones a Alacant

Els agents van haver de sol·licitar reforços per a dissoldre el grup i assistir les víctimes 

Dos agents detenen els presumptes autors de les agressions, que s'havien atrinxerat en un portal pròxim.
Dos agents detenen els presumptes autors de les agressions, que s'havien atrinxerat en un portal pròxim. / Policia Nacional

Una baralla en la qual han participat més de 300 persones al barri Verge del Remei de la ciutat d'Alacant ha acabat amb dos ferits per arma blanca, que no corren perill, i quatre persones detingudes.

Segons la Policia Nacional, sobre les 19 hores d’aquest divendres, els agents van intervindre en la plaça d'Alger de la zona nord d'Alacant, on hi havia més de 300 persones en la via pública en plena baralla multitudinària, entre ells dos individus ferits per talls en l'abdomen.

Els agents van sol·licitar reforços per a dissoldre el grup i per a assistir les víctimes fins que arribà l'assistència mèdica. Al mateix temps, van preparar un operatiu per a detindre els presumptes autors de les agressions, que s'havien atrinxerat en un portal pròxim.

Finalment, els agents van accedir al portal i van detindre el presumpte autor de les lesions amb arma blanca i altres tres participants en la baralla. La investigació per a aclarir els fets continua oberta.

També et pot interessar

stats