Dues dones ferides lleus i cinc quilòmetres de retencions en un accident a l’A-31 entre Novelda i Petrer

Segons la Guàrdia Civil, l’autobús ha xocat contra el camió que estava parat i degudament senyalitzat 

Els fets han passat aquest dijous, a primera hora del matí, en les mateixes dependències de la Guàrdia Civil
Foto d'arxiu d'un vehicle de la Guàrdia Civil / À Punt NTC

Un camió de productes hortofructícoles i un autobús de línia han xocat aquest dilluns poc abans de les cinc de la vesprada a l’autovia A-31, i han resultat ferides lleus dues dones que viatjaven amb l'autobús, segons la Guàrdia Civil.

L’accident ha tingut lloc entre els municipis de Novelda i Petrer (Vinalopó Mitjà) a l’altura del quilòmetre 208, en el terme municipal d'Elda (Vinalopó Mitjà). La col·lisió s'ha produït en el carril en sentit Madrid i ha format retencions de fins a cinc quilòmetres en aquesta direcció.

Segons ha informat la Guàrdia Civil, ha sigut l’autobús —on només viatjaven sis persones— el que ha xocat contra el camió, que estava avariat, degudament parat i perfectament senyalitzat a la carretera. 

Fins al lloc dels fets s'ha traslladat una unitat de Suport Vital Bàsic, i l'equip sanitari ha atés les dues dones, de 26 i 47 anys, que presentaven ferides facials provocades per tall amb vidres. Després de ser ateses in situ, han sigut traslladades a l'Hospital General d'Elda.

L'autobús presenta importants danys materials en la part frontal, mentre que el camió ha perdut part de la càrrega, que ha quedat escampada per la carretera. Per tant, és previsible que les retencions duren bona part de la vesprada.

També et pot interessar

stats