Dos ferits després de caure amb la moto per un pont sobre l'A7 a Torrent

Mentre els bombers els assistien, dos vehicles han col·lidit a la mateixa altura de la carretera i alguns dels efectius han hagut d'acudir a socórrer els altres accidentats

Bombers assiteixen als accidentats en el pont sobre l'A7 a Torrent
Bombers assiteixen els accidentats al pont sobre l'A7 a Torrent / Consorci Provincial de Bombers de València
29 de gener 2022 - 19:22

Dues persones han resultat ferides després de caure amb la moto per un pont quan circulaven per l'autovia A-7 al seu pas per Torrent (Horta Sud), segons han informat fonts del Consorci Provincial de Bombers de València.

L'avís s'ha rebut a les 14:59 hores d'aquest dissabte, quan una moto amb dos passatgers, un home i una dona, ha caigut des d'un pont a un camí que discorre al costat de la carretera.

Fins al lloc han acudit dues dotacions de bombers dels parcs de Silla i Catarroja i comandament de Torrent, que han procedit a socórrer les víctimes i les han col·locades en lliteres de rescat a l'espera dels mitjans sanitaris, que els han transferit després a l'ambulància.

Mentre els bombers donaven assistència a les víctimes, dos vehicles han col·lidit a la mateixa altura de la carretera i alguns dels efectius han hagut d'acudir a socórrer els altres accidentats. Afortunadament, no ha sigut necessari excarcerar els ocupants del turisme, encara que sí que han requerit assistència sanitària.

També et pot interessar

stats