Ferit molt greu un xiquet de cinc anys a qui ha caigut una finestra al cap a València

Els equips mèdics l’han estabilitzat abans de traslladar-lo a l’Hospital La Fe on se li estan realitzant proves per a determinar el grau de l'accident que ha patit

Dispositiu policial al lloc on s'ha produït la caiguda de la finestra
Dispositiu policial al lloc on s'ha produït la caiguda de la finestra / À Punt NTC

Un xiquet de cinc anys està ingressat a l’Hospital La Fe de València ferit molt greu després que li haja caigut una finestra al damunt des d’un quart pis mentre passejava pel barri de la Creu Coberta.

La Policia Nacional encara està investigant els fets, però de moment la principal hipòtesi és que les fortes ratxes de vent causades per la borrasca Celia han influït en la caiguda de la finestra.

El succés ha ocorregut cap a les 17:15 hores, quan el xiquet passejava per la plaça Santiago Suárez. La finestra s’ha soltat de l’edifici i, després de xocar amb algun element arquitectònic de la façana, ha acabat caient damunt del menor, que ha rebut l’impacte principalment al cap i li ha causat un traumatisme cranioencefàlic. 

Fins al lloc dels fets s’ha traslladat una unitat del SAMU i una altra de suport vital bàsic (SVB) per a atendre el xiquet i, afortunadament, l’han pogut estabilitzar abans de traslladar-lo d’urgència a l’Hospital La Fe. Actualment, el xiquet continua a l’hospital, on se li estan realitzant proves per a determinar quin és el grau del mal que ha sofert a causa del colp.

Els serveis mèdics també han atés el pare i l'avi del xiquet, de 38 i 74 anys, respectivament, per crisis d'ansietat i els han traslladat a La Fe també en l'ambulància de suport vital bàsic.

Dues dones colpejades per una palmera a Alacant

El d'aquest xiquet no és l'únic accident relacionat amb la força del vent que s'ha viscut aquest dilluns a la Comunitat Valenciana.

A la ciutat d'Alacant, el CICU ha hagut d'assistir dues dones que havien resultat ferides en ser colpejades per una palmera que ha caigut.

Els fets han ocorregut a les 16:20 quan una palmera del carrer Benejússer ha caigut i ha colpejat les dues dones. Fins allí s'ha desplaçat una unitat de SVB que les ha assistides i les ha traslladades a l'hospital General Universitari d'Alacant. Una d'elles, de 63 anys, tenia una contusió abdominal i dolor al coll, mentre que l'altra, de 65 anys, presentava una contusió en una cama.

Quinze incidents relacionats amb el vent a la província de València

Al llarg de la vesprada d'aquest dilluns, el Consorci Provincial de Bombers de València ha rebut una quinzena d'avisos per incidents a causa del vent, fonamentalment per a realitzar sanejament de façanes i retirada de planxes metàl·liques, troncs o cablejat.

Un d'aquests serveis s'ha dut a terme en una empresa del carrer Concepción Arenal d'Alaquàs, on s'han hagut de retirar unes planxes molts grans que estaven en risc de caure a la via pública.

Els bombers del Consorci Provincial de València han retirat planxes de ferro d'aquesta empresa per a evitar que caiguen al carrer
Els bombers del Consorci Provincial de València han retirat planxes de ferro d'aquesta empresa per a evitar que caiguen al carrer / Consorci Provincial de Bombers de València

També et pot interessar

stats