Ferides dues persones després de caure'ls damunt un arbre a Venta del Moro

A conseqüència d’aquest accident laboral, ambdós han estat atesos in situ i traslladats posteriorment a l’Hospital de Requena 

Bombers durant el rescat dels dos homes ferits per la caiguda d'un arbre a Venta del Moro
Bombers durant el rescat dels dos homes ferits per la caiguda d'un arbre a Venta del Moro / Consorci Provincial de Bombers de València

Segons han informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències de la Generalitat (CICU) i el Consorci Provincial de Bombers de València, dos homes de 29 i 48 anys han resultat ferits aquest dimecres després de caure'ls un arbre mentre treballaven en tasques de fitació d'arbres a la zona cremada de l'incendi de Venta del Moro (Plana d'Utiel-Requena). 

Els fets han ocorregut a les 13:30 hores, quan s'ha alertat el CICU d'un accident laboral en el terme municipal de Venta del Moro, on un arbre ha caigut damunt de dos treballadors.

Fins al lloc dels fets s’han mobilitzat bombers i un sergent de Requena, un coordinador forestal, una unitat del Grup Especial de Rescat en Altura (GERA), un helicòpter del Consorci Provincial de Bombers de València i efectius dels bombers forestals de la Generalitat.

Una vegada rescatats els dos operaris, han sigut atesos pels equips sanitaris, una unitat del SAMU i una de Suport Vital Bàsic, mobilitzades pel CICU. L'equip mèdic del SAMU ha estabilitzat un dels treballadors, de 48 anys, que presentava politraumatisme, i ha atés l’altre, de 29 anys, que presentava una fractura de turmell i una ferida en el front. Posteriorment, els dos ferits han sigut traslladats a l'Hospital General de Requena en sengles ambulàncies.

També et pot interessar

stats