Ferida una xiqueta de set anys en ser mossegada a la cara per un gos al parc central de València

La menuda, que segons la Policia Local ha patit ferides "aparentment greus", ha sigut atesa a l'Hospital La Fe de València

Imatge del Parc Central de València
Imatge del Parc Central de València / Ajuntament de València

Una xiqueta de set anys ha patit ferides "aparentment greus" després que un gos li mossegara a la cara al Parc Central de València, segons han informat fonts de la Policia Local. La menuda fou traslladada a l'Hospital La Fe de València on la van atendre i posteriorment l'enviaren a casa, sense que arribaren a ingressar-la.

El succés va produir-se cap a les 20:30 h d'este divendres, quan la xiqueta va ser mossegada pel gos, de la raça beagle, i va patir "lesions aparentment greus", segons la Policia Local.

Des del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) han informat que no arribaren a actuar, ja que van ser els pares de la menuda els qui la van traslladar a l'hospital.

Fins al lloc dels fets va acudir una patrulla de la Unitat Mediambiental (UMA). Segons fonts de la Policia Local, el gos anava nugat i "sembla que té totes les vacunes al dia". A més, es va iniciar el protocol segons el qual, en els pròxims catorze dies, el propietari ha de dur el gos al veterinari dos vegades perquè comprove que no pateix cap malaltia que puga transmetre a la víctima.

També et pot interessar

stats