La Federació de Veïns de València veu "totalment insuficient" l'ampliació de l'horari del metro

Sol·licitarà una reunió amb la Conselleria d'Obres Públiques.

La Federació de Veïns de València veu \"totalment insuficient\" l\'ampliació de l\'horari del metro
La Federació de Veïns de València veu "totalment insuficient" l'ampliació de l'horari del metro

La Federació de Veïns de València considera "totalment insuficient" la prolongació del servei de metro fins a les 2:30 hores els caps de setmana i els festius ja que, diuen, "deixa la ciutat òrfena de transport públic fins a les 7". Per tant, ha exigit que, juntament amb l'Autoritat de Transport Metropolità de València (ATMV) es coordine un "verdader servei nocturn ininterromput". 

Així ho ha manifestat la presidenta de la federació, María José Broseta, en referència a l'anunci del president de la Generalitat, Ximo Puig, en el debat de política general, sobre Metrovalència. Ha reconegut que es tracta "d'un avanç", tot i que "la millora es queda molt curta".

A més, la presidenta de la Federació de Veïns ha exigit que es reunisca l'Autoritat de Transport per a coordinar un servei per als caps de setmana i els festius que done "una alternativa segura" als ciutadans i les ciutadanes que treballen o gaudeixen de l'oci per la ciutat. "Existeix en la majoria de grans ciutats espanyoles i europees amb les quals tant els agrada comparar-se, tant a l'Ajuntament com a la Generalitat", ha afirmat Broseta. 

Broseta ha anunciat que sol·licitarà una reunió amb la Conselleria d'Obres Públiques per a conéixer "de primera mà" com serà el servei i per a explicar les seues reivindicacions. 

També et pot interessar

stats