La Federació d’Hoteleria de València proposa canviar el típic sopar de Cap d’Any per un dinar

La intenció és salvar la campanya de Nadal, ja que es preveuen pèrdues de més d’un 60% respecte de 2019.

La Federació d'Hoteleria de València proposa canviar el sopar del 31 de desembre per un dinar
La Federació d'Hoteleria de València proposa canviar el sopar del 31 de desembre per un dinar / Shutterstock.

La Federació d’Hoteleria de València ha fet aquest divendres una crida perquè la ciutadania canvie el sopar del 31 de desembre per un dinar. El sector preveu un nivell de facturació amb pèrdues de més d’un 60% respecte de 2019 i des de la federació diuen, a més, que les ajudes no arriben.

Els restaurants, bars i locals “necessiten més que mai els seus clients”, ha assegurat Manuel Espinar, president de la Federació d’Empreses d’Hoteleria de València. “Hem preparat una oferta gastronòmica per a aquest dia, l’últim de l’any. A més, cal acomiadar-lo com Déu mana”, ha afegit.

Els hostalers són conscients que hi haurà coses que seran impossibles de fer i proposen perllongar l’àpat de vesprada. “La gent es pot reunir amb amics i familiars amb els quals no podran estar a la nit. També allargar fins a les 8 o les 9 amb un tardeo després de dinar”, ha assenyalat Espinar.

Des de la Federació Empresarial d’Hoteleria de València també han expressat que aquestes recomanacions són extensibles als sopars d’empresa de Nadal, que poden canviar-se també per dinars. Això sí, en grups molt reduïts (és a dir, amb un màxim de sis persones) i respectant, com sempre, totes les mesures de seguretat.

També et pot interessar

stats