La Fe, premi al millor servei d'Urgències en els Best Spanish Hospital Awards

El centre competia, amb altres 26, en la categoria d'hospital públic i d'alta tecnologia

Rècord anual de trasplantaments pulmonars a l\'Hospital La Fe de València
Imatge d'arxiu de l'Hospital La Fe de València / À Punt NTC

L'Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València ha rebut el primer premi Best Spanish Hospitals Awards en la categoria d'Urgències dins de la classificació d'hospital públic i d'alta tecnologia. És la primera vegada que aquests guardons avaluen les urgències dels hospitals espanyols.

L'organització ha fet lliurament d'un total de 66 premis, dividits en cinc categories i repartits entre els 140 hospitals nacionals participants, el 54,3% de finançament públic i el 45,7% de finançament privat, segons ha explicat el centre hospitalari en un comunicat.

Per a l'obtenció d'aquest premi s'han avaluat una sèrie d'indicadors del servei d'Urgències de l'Hospital La Fe ajustats per triatge, grups d'edat i sexe, i CCSR (Clinical Classifications Software Refined), com el temps mitjà d'espera entre el triatge i l'inici de l'assistència; el percentatge de visites en Urgències; temps mitjà de duració de l'assistència clínica; taxa d'urgències potencialment evitables; taxa d'urgències ingressades en hospitalització convencional i taxa de segones visites abans de 72 hores, entre altres.

L'Hospital La Fe entra dins de la classificació d'hospital públic i d'alta tecnologia, categoria a la qual s'han presentat un total de 27 hospitals espanyols. L'objectiu dels Best Spanish Hospital Awards és premiar els millors exemples de gestió sanitària per a la millora contínua d'hospitals en l'àmbit nacional.

A l'acte de lliurament, celebrat aquest dijous 29 de setembre, han assistit la gerent de l'Hospital La Fe, Eva Excepte; el cap de secció, José Mínguez, i el cap del servei d'Urgències de l'Hospital La Fe, Javier Millán, acompanyats per la sotssecretària de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, Mónica Almiñana.

També et pot interessar

stats