La Fe és el millor hospital valencià i el seté d'Espanya

El Doctor Peset de València i el General d'Alacant ocupen la segona i la tercera plaça de la Comunitat Valenciana de l'Índex d'Excel·lència Hospitalària

L'Hospital La Fe implanta el monitoratge en temps real de totes les zones d'urgències
L'Hospital La Fe implanta el monitoratge en temps real de totes les zones d'urgències / Twitter: @HospitalLaFe

L'Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València, com ja va ser el cas en les dues anteriors edicions, torna a estar en el top 10 dels millors hospitals d'Espanya, i passa de la huitena a la setena posició. És el seu millor lloc en les sis edicions de l'Índex d'Excel·lència Hospitalària (IEH) de l'institut Coordenadas.

Aquest hospital repeteix, a més, i també per sisé any consecutiu, com el millor hospital de la Comunitat Valenciana, i és l'únic centre dels millors deu que no pertany a Madrid ni a Catalunya, regions que ocupen les primeres posicions del rànquing amb sis i tres hospitals respectivament.

Pel que fa a la resta del rànquing, l'Hospital Universitari Doctor Peset de València i el General Universitari d'Alacant, ocupen la segona i tercera plaça de la Comunitat Valenciana. El quart lloc l'ocupa l'Hospital Quirónsalud de València, que guanya un lloc, mentre que l'Hospital Quirónsalud de Torrevella està en la cinquena posició.

Aquest índex, que analitza de manera conjunta l'excel·lència dels hospitals públics i privats d'Espanya, s'obté d'una anàlisi conjunta de centres elaborada mitjançant enquestes a prop de 2.000 professionals de la salut en tot Espanya.

Els tres primers, a Madrid

Enguany destaca que el top 3 l'ocupen per primera vegada centres de la Comunitat de Madrid, ja que a la Fundación Jiménez Díaz, que encapçala el rànquing per sisé any consecutiu, s'uneixen l'hospital universitari La Paz i el Gregorio Marañón, en segona i tercera posició, respectivament.

També et pot interessar

stats