La col·laboració ciutadana fa arribar el peluix Fantito a un xiquet de quatre anys amb una malaltia minoritària

Marcos va perdre el joguet que l'acompanyava en les teràpies, però després d'una crida a les xarxes socials l'ha pogut recuperar

Marcos amb Fantito i els pares / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
06 de gener 2023 - 16:38 Actualitzat: 08 de gener 2023 - 09:20

Marcos, un xiquet de quatre anys amb una malaltia minoritària, ha recuperat finalment Fantito, el peluix que va perdre fa uns dies al Parc Central de València. L'elefant de joguet l'ha acompanyat en els bons i els mals moments, incloent-hi els ingressos hospitalaris en què rep tractament per la malaltia que pateix i que l'obliga a connectar-se a una motxilla durant quinze hores al dia.

La recerca començà fa uns dies; els pares de Marcos, desesperats, empaperaren el Parc Central amb cartells on demanaven ajuda per a trobar Fantito, i fins i tot oferiren una recompensa. En poques hores, milers d'usuaris es van fer ressò de la crida i van compartir la publicació. La repercussió va ser tal que la Guàrdia Civil es va unir a la recerca en el seu compte de Twitter i va animar la gent a col·laborar-hi.

A partir d'aquest moment, l'onada de generositat i solidaritat ha sigut imparable; els usuaris de les xarxes socials han buscat solucions per trobar o substituir Fantito per un altre peluix igual, però, malauradament, el joguet està descatalogat.

Finalment, una de les persones que va veure l'anunci en les xarxes socials li ha regalat a Marcos un peluix idèntic al de Fantito. Les càmeres d'À Punt NTC han sigut testimonis del moment en què el xiquet ha rebut el nou elefant però, per preservar la intimitat dels responsables de l'acte de generositat, no es poden emetre les imatges. El que sí que es pot emetre és la cara de felicitat de Marcos, que, amb Fantito ben agafat del braç, mostra un somriure d'orella a orella que ja ningú li podrà llevar.

També et pot interessar

stats