Famílies de residents denuncien la degradació del centre de majors El Saler

À Punt Mèdia ha tingut accés a fotografies que mostren llits trencats, mobiliari vell, humitat i falta de neteja.

VÍDEO | Famílies de residents denuncien la degradació del centre de majors El Saler

Les famílies dels residents del centre de majors privat amb places concertades del Saler, denuncien la situació de deixadesa, la falta de personal i d'inversió derivades de les retallades que ha fet la direcció. Una gestió que qualifiquen de deficient i diuen que afecta directament la qualitat de vida dels residents.

À Punt Mèdia ha accedit en exclusiva a imatges impactants de l’interior del centre, fotografies que reflecteixen la degradació d'aquestes instal·lacions: mobiliari vell, llits trencats, humitat dins de l’edifici, així com la falta de neteja. Diuen que només hi ha tres treballadores per a netejar les set plantes de la residència.

Els familiars ja van denunciar esta situació davant de les autoritats competents el passat mes de juny i juliol. La Conselleria de Sanitat Universal ja va al·legar que no era competència seua i va derivar tota la responsabilitat a la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives.

Tres mesos després, els familiars encara continuen esperant la resposta de la conselleria que dirigeix la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra.

També et pot interessar

stats