Les famílies de rendes baixes cobraran 100 euros per cada fill menor de tres anys

Unides Podem ha pactat amb el PSOE una esmena transaccional a la llei de l'ingrés mínim vital que inclou aquest complement

La ministra de Drets Socials i Agenda 2030, Ione Belarra
La ministra de Drets Socials i Agenda 2030, Ione Belarra / EuropaPress

Unides Podem ha pactat amb el PSOE una esmena transaccional a la llei de l'ingrés mínim vital que inclou un complement de 100 euros per fill menor de tres anys per als beneficiaris d'aquesta prestació i per a les famílies amb rendes per davall de 32.100 euros a l'any depenent de les circumstàncies.

Segons fonts d'Unides Podem, podran cobrar aquest complement les famílies de dos adults i dos xiquets amb ingressos familiars totals de fins a 32.100 euros a l'any.

La renda baixa a 27.000 euros anuals en el cas de famílies de dos persones adultes i un xiquet.

Per a les famílies monoparentals el requisit de renda anual serà de 30.800 euros amb dos fills i de 27.700 euros amb un fill.

"Aquest complement tindrà com a finalitat avançar en el suport a les famílies en situació de vulnerabilitat i reduir la pobresa infantil al nostre país", segons Unides Podem.

La ministra de Drets Socials, Ione Belarra, avançava anit en Twitter que aquest complement s'ha pactat en el marc de l'acord amb el PSOE per als pressupostos generals de l'Estat de 2022, igual que la futura llei d'habitatge.

També et pot interessar

stats