Familiars de residents de Jardines de Llíria DomusVi exigeixen que s'intervinga el centre

Les famílies demanen que el geriàtric siga intervingut "de manera temporal o permanent".

Les famílies han penjat missatges reivindicatius.
Les famílies han penjat missatges reivindicatius. / À Punt NTC

Les famílies afectades per les irregularitats detectades a la residència de majors Jardines de Llíria DomusVi s'han manifestat aquest diumenge davant les portes del geriàtric.

En un comunicat que han llegit, han posat l'accent en el risc en què es troben les persones residents, tot i les denúncies presentades des de fa anys, tant a la residència com a la Conselleria d'Igualtat i de Polítiques Inclusives. A més, un dels familiars ha assegurat que sa mare hauria patit abusos sexuals continuats durant tres anys per part d'un extreballador que ja està en presó preventiva.

Així les coses, les famílies sol·liciten a la Conselleria que "amb urgència" i encara que siga provisionalment, els oferisca una solució que els assegure el benestar dels seus familiars mentre esperen el trasllat a una altra residència.

En aquesta línia, demanen que el geriàtric, que ja té dues investigacions obertes, siga intervingut “de manera temporal o permanent”, que es facen revisions de salut completes a les persones residents, i que es facen informes individuals de les seues condicions.

També et pot interessar

stats