Els familiars dels residents de la DomusVi de Llíria presenten signatures perquè s'intervinga el centre

Asseguren que continuen diverses irregularitats, a pesar d'haver-se fet públiques.

Els familiars de residents del centre Domus Vi de Llíria porten signatures perquè s'intervinga la residència
Els familiars de residents del centre Domus Vi de Llíria porten signatures perquè s'intervinga la residència / À Punt NTC

Els familiars dels interns de la residència DomusVi de Llíria han arreplegat signatures per tal que la Conselleria intervinga el centre mentre s'esclareixen els fets que es van fer públics la setmana passada, ja que una extreballadora denunciava les lamentables condicions en què estaven.

En aquest sentit, el representant dels familiars, Sisto Francisco, s'ha presentat aquest dilluns a la Conselleria d'Igualtat per presentar les signatures. Allí Francisco ha assegurat que la seua intenció és que la intervenció del centre es faça de manera immediata per poder solucionar almenys la situació de les persones que hi tenen "plaça pública". "No volem que la residència estiga intervinguda de qualsevol manera, necessitem que hi haja professionals dins", ha afirmat.

Finalment el representant ha explicat que l'única cosa que volen és "seguretat" que els seus familiars estan bé dins del centre perquè, encara que han eixit totes aquestes informacions, "segueixen passant coses" irregulars dins.

També et pot interessar

stats