Familiars i amics es concentren al Port de Sagunt en record de Marta Calvo

La recerca del cos de la jove es reprendrà aquest dilluns

Concentració al Port de Sagunt en suport de la família de Marta Calvo
Concentració al Port de Sagunt en suport de la família de Marta Calvo / À Punt NTC.

Familiars i amics de Marta Calvo s'han concentrat aquest diumenge al Port de Sagunt (Camp de Morvedre) en record de la jove i amb el lema “Tots amb Marta”.

Agents de la policia, la Guàrdia Civil i la Unitat Militar d’Emergències busquen, des de fa setmanes, Marta Calvo a la rodalia de Manuel (Ribera Alta), on va desaparéixer el passat 7 de novembre després de quedar amb Jorge Ignacio Palma, detingut per la desaparició de la jove vora un mes després.

Palma va declarar davant del jutge que va esquarterar la jove i en va tirar les restes en diversos contenidors. La recerca del cos s’ha paralitzat aquest cap de setmana i es reprendrà dilluns.

La família paterna de Marta Calvo ha agraït les mostres d’afecte rebudes i el treball de les forces de seguretat i, al mateix temps, s’ha dirigit als periodistes que han cobert el succés per a reconéixer la seua ètica professional, però també per a demanar-los “calma i serenitat”.

En un comunicat als mitjans, la família diu: “Voldríem donar les gràcies als periodistes que durant aquests dies s’han desplaçat a Estivella”, la localitat natal de la jove.

“Som conscients que vostés també són humans i han patit amb nosaltres. Gràcies per la seua ètica professional i per haver respectat els nostres temps. Per això, perquè han estat a l’altura, ara els demanem temps, pau i calma perquè puguem plorar per Marta en silenci i amb serenitat. Només volem trobar el seu cos i justícia”, assegura el comunicat.

També et pot interessar