La família de Marta Calvo agraeix el suport rebut en les xarxes socials

La Guàrdia Civil continua buscant les restes de la jove després que l'autor haja confessat haver esquarterat el cadàver.

Imatge de la concentració a Manuel, el passat desembre on es dipositaren ciris en record de Marta Calvo
Imatge de la concentració a Manuel, el passat desembre on es dipositaren ciris en record de Marta Calvo / Carolina Salvador

Aquest dijous, Marta Calvo, la jove desapareguda a Manuel, hauria complit 26 anys. Per aquest motiu, les xarxes socials es van omplir amb missatges de suport a la família i de condemna a l'autor confés de l'esquarterament de la xica.

La mare de la jove ha publicat en Facebook un missatge en què dona les gràcies als qui han felicitat Marta i agraeix el seu suport. Assegura sentir-se orgullosa “de sentir tant d'afecte cap a ella, el respecte i el record”. No obstant això, confessa: “La tristesa de no tindre-la inunda el meu cor”.

La Guàrdia Civil continua buscant les restes de la jove després que l'autor confés de la desaparició del cos, Jorge Ignacio Palma, declarara haver esquarterat el cadàver i haver-lo llançat a diversos contenidors.

Aquest dimecres, la Policia Nacional va imputar un nou delicte d'homicidi a Jorge Ignacio Palma, concretament per la mort d'una dona que va morir el mes de juny passat al barri de Russafa de València.

També et pot interessar

stats