Falsos sanitaris intenten entrar en domicilis de gent major de la Vall d'Uixó per a robar amb l'excusa de vacunar

La Policia Local ha llançat l'alerta perquè ningú els òbriga i recorden que les vacunes contra la Covid-19 no es posen a casa.

Dispositiu especial de vigilància de la Policia Local de la Vall d'Uixó a causa del creixement de la xifra de contagis
Dispositiu especial de vigilància de la Policia Local de la Vall d'Uixó a causa del creixement de la xifra de contagis / Ajuntament de la Vall d'Uixó

La Policia Local de la Vall d'Uixó ha rebut ja diversos avisos de veïns informant que hi ha falsos sanitaris que estan visitant domicilis de persones d'avançada edat amb l'excusa que anaven a injectar-los la vacuna contra la Covid-19. La Guàrdia Civil ha obert una investigació perquè sospiten que amb aquest engany “intenten accedir als habitatges per a robar”, segons han indicat des de la Policia Local a À Punt.

Els agents tenen constància que les persones que s'han fet passar per sanitaris portaven vestimenta blanca i insistien a dir que se'ls obrira. Per això, preguen a la població que “no òbriguen mai la porta i que sols facen cas a informacions oficials dels centres de salut de la Vall d'Uixó”.

Per ara cap persona major els ha obert la porta quan han intentat accedir a la casa, segons ha pogut saber À Punt. Des de la Policia Local demanen als veïns que tinguen molta precaució amb açò, ja que per a vacunar-se primer han de rebre una telefonada del seu centre de salut i recorden que en “cap cas la vacuna es posarà en les cases”.

Per a donar difusió al missatge, han publicat l'avís a les seues xarxes socials i sol·liciten que si alguna persona pot aportar més informació o rep alguna d'aquestes visites, telefone al 964 69 09 52.

També et pot interessar

stats