Les Falles 2019 escalfen motors amb l’Exposició del Ninot

Aquest divendres es dispararà la primera mascletà, a càrrec de la pirotècnia Zarzoso.

Les Falles 2019 escalfen motors amb l’Exposició del Ninot
Les Falles 2019 escalfen motors amb l’Exposició del Ninot

Les Falles de València ja han revelat el calendari pirotècnic de 2019, a mes i mig de l'inici de les festes. Aquest divendres es dispararà la primera mascletà, a càrrec de la pirotècnia Zarzoso, amb motiu de la inauguració de l’Exposició del Ninot en el Museu de les Ciències de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

La següent cita marcada en l'agenda és la del dissabte 23 de febrer, amb un espectacle pirotècnic a La Marina de València a càrrec de Ricasa. La històrica pirotècnia oferirà "la mascletà vertical més alta de la història". 

Un dia després, el diumenge 24, arriba la tradicional 'despertà' als carrers Pau i Sant Vicent per part de la pirotècnia Zarzoso. Aquest dia València viurà la seua primera mascletà a la plaça de l'Ajuntament, amb un espectacle oferit per la mateixa companyia pirotècnica.

Crida 

El calendari faller començarà definitivament amb la Crida des de les Torres de Serrans, l'últim diumenge, amb un espectacle pirotècnic de Peñarroja per a donar la benvinguda a les festes.

Ja al març, el divendres 1, la primera mascletà diària també vindrà de la mà de la mateixa pirotècnica.

Els espectacles pirotècnics se succeiran diàriament a la plaça del consistori valencià fins al dilluns 19 de març. Com a colofó, Ricasa s'encarregarà de l'última mascletà de l'espectacle per a la cremà de la falla gran de València.

També et pot interessar

stats