Les falleres majors de València i les corts d’honor suspenen l’agenda d’actes per un positiu de covid

Hi ha una persona ingressada i diversos positius en la comitiva oficial i els seus acompanyants

Les Falleres Majors i les seues Corts d'Honor el dia de la selecció
Les falleres majors i les seues corts d'honor el dia de la selecció / Junta Central Fallera

Part de la comitiva d'acompanyants, les Falleres Majors de València 2022 i les seus corts d'honor han hagut de confinar-se de manera preventiva i s'estan realitzant proves PCR. Tot i que no hi ha transcendit l'origen del contagi, fonts pròximes han confirmat a À Punt Notícies que es tractaria d'una persona acompanyant de la comitiva i han informat que no hi haurà actes oficials amb les representants de les festes fins que es tinguen els resultats de les proves.

Segons ha pogut saber À Punt NTC, hi ha una persona ingressada i diversos positius en la comitiva oficial i els seues acompanyants.

Aquesta decisió, que s'ha pres a al migdia ha afectat la programació d'abans de Nadal. El primer dels actes suspesos ha sigut el lliurament de la postisseria, que estava previst per aquest dilluns de vesprada a Paterna amb l'empresa Realce.

La notícia ha arribat després d'una setmana plena d'actes públics, en què les falleres han visitat els betlems de diferens falles i han assistit al concurs de playbacks i s'han relacionat amb moltes persones del món faller.

També et pot interessar

stats