Facua denuncia set festivals valencians que impedeixen entrar menjar i beguda

L'organització de consumidors ha presentat denúncies contra 42 esdeveniments de tot l'Estat.

VÍDEO | Facua denuncia set festivals valencians que impedeixen entrar menjar i beguda

Facua ha denunciat les empreses organitzadores de set festivals valencians per no permetre l'accés amb aliments o beguda adquirits en l'exterior. A tot l'Estat, l'associació de consumidors ha denunciat 42 esdeveniments. 

Facua ha critica la "passivitat" de les autoritats autonòmiques de protecció al consumidor davant del que considera "irregularitats que es produeixen en nombrosos esdeveniments musicals, cines i parcs d'atraccions". 

A la Comunitat Valenciana, les denúncies s'han presentat contra l'Arenal Sound (Borriana); el Low Festival (Benidorm); el Festival de les Arts (València); el Pirata Rock (Gandia); el 4ever Valencia Fest; l'Iboga Summer Festival (Tavernes de la Valldigna); i l'Spring Festival (Elx).

L'organització de consumidors considera "lamentable" que les autoritats "no actuen davant de les irregularitats" a pesar que des de finals dels anys noranta "han consensuat en repetides ocasions que aquestes pràctiques són il·legals". A parer seu, en no imposar-se multes "contundents" des de les administracions de protecció al consumidor s'està "facilitant que les empreses unflen els seus beneficis" perquè provoquen que els usuaris "hagen d'adquirir el menjar i beguda en els establiments dels propis recintes, a preus que a més són generalment molt elevats".

També et pot interessar

stats