Extradeixen a Espanya el presumpte autor de la mort de la seua parella a Borriol

Està previst que arribe divendres que ve a Madrid i que el traslladaran després a Castelló, on el jutjaran per homicidi.

Està previst que arribe divendres que ve a Madrid
Està previst que arribe divendres que ve a Madrid

José Luis Gallego Sánchez, el fals legionari acusat de matar la seua parella a Borriol, la Plana Alta, i que va fugir a l’Argentina, serà extradit a Espanya. Està previst que el presumpte assassí, que es trobava en presó preventiva al país llatinoamericà des del passat mes de novembre, arribe a Madrid divendres que ve. Una vegada arribarà a Espanya el traslladaran al jutjat de violència sobre la dona de Castelló, on el jutjaran per homicidi.

El suposat assassí que es feia passar per legionari va fugir el passat 5 de setembre a l’Argentina, dos dies abans que descobriren el cos sense vida la seua parella al domicili que compartien a Borriol.

Des que van trobar Eva Bou, de 35 anys, morta a sa casa, Gallego es va convertir en un dels principals sospitosos. Amb antecedents penals per violència masclista en una relació anterior, van emetre contra ell una orde de crida i cerca internacional, perquè es trobava en parador desconegut.

El mes de desembre passat el Consell de Ministres aprovava la petició d’extradició de José Luis Gallego Sánchez  a les autoritats argentines, atés que el consideren l’assassí de la jove de Borriol.

També et pot interessar