Extingit un xicotet incendi al Teatre Principal d'Alacant causat per un curtcircuit al teló

El foc ha obligat a desallotjar el Ballet Nacional, que ja hi ha tornat.

Extingit un xicotet incendi al Teatre Principal d\'Alacant causat per un curtcircuit al teló
Extingit un xicotet incendi al Teatre Principal d'Alacant causat per un curtcircuit al teló

Els bombers de l'Ajuntament d'Alacant han extingit aquest diumenge un incendi causat per un curtcircuit al Teatre Principal d'Alacant que s'ha originat al motor que alça els telons. Segons ha informat el consistori, els integrants del Ballet Nacional, que assajava l'actuació de la nit, han hagut de ser desallotjats. 

Els bombers han començat a treballar en dos equips per a aconseguir localitzar el focus de l'incendi i han trobat la part de l'escenari afectada pel fum, però sense veure les flames. Segons el Servei de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament, després d'una profunda inspecció de tot el teatre, els bombers van aconseguir localitzar el focus de l'incendi i la zona afectada que estava situada a la part tècnica de darrere de l'escenari. S'ha originat per motius elèctrics en el motor que s'utilitza per a controlar els telons.

Així una vegada localitzat, s'ha desconnectat el motor i s'ha extingit. Després els bombers han treballat en les tasques de ventilació amb els grups de pressió positiva. En total, la intervenció ha durat una hora i mitja, i ja s'ha permés l'accés.

També et pot interessar

stats