Extingit un incendi a la vora del riu Cànyoles al pas per Canals

El foc no ha causat danys materials i personals perquè només ha afectat la zona del barranc on ha cremat canyars i restoll

Els bombers treballen en l'extinció de l'incendi declarat a la vora del Cànyoles al pas per Canals (Costera) / À Punt NTC

Extingit un incendi a la vora del riu Cànyoles al pas per Canals. Cap a les 13:00 hores d’aquest dimecres la Policia Local de Canals (Costera) ha rebut un avís d’incendi al canyar del riu Cànyoles al pas pel municipi i ha contactat amb el parc de Bombers d’Alzira, que ha mobilitzat tres camions cisterna i un helicòpter amb cisterna. 

En un primer moment el vent ha dificultat les tasques d’extinció, però segons ha explicat a À Punt NTC el cap del parc de bombers d’Alzira, Pepe Múrcia, han sol·licitat l’ajuda d’algunes brigades de Xàtiva, Castelló de Rugat, Ròtova, Sumacàrcer i Énguera, i entre totes han aconseguit controlar l’incendi cap a les 14:40 de la vesprada. 

Ara per ara, el foc ja està extingit i s’investiga l’origen de l’incendi. L’Ajuntament de Canals demana molta precaució a tot el veïnat, ja que la zona que ha cremat hui ja ha estat molt castigada pel foc a causa dels canyars. 

També et pot interessar

stats