Extingit un incendi en un pis buit a Xixona

L'habitatge ha quedat molt afectat pel foc i el pis de davant ha hagut de ser evacuat

Efectius del Consorci Provincial de Bombers d'Alacant durant les tasques d'extinció del foc
Efectius del Consorci Provincial de Bombers d'Alacant durant les tasques d'extinció del foc / Consorci Provincial de Bombers d'Alacant

Efectius del Consorci Provincial de Bombers d'Alacant han extingit un incendi en un pis a Xixona (l'Alacantí), que estava buit en el moment en el qual es va produir el foc. Una família del pis de davant ha hagut de ser evacuada.

El succés s'ha produït aquest dijous, al voltant de les 12:10 hores, quan han començat les flames en un habitatge de la segona planta d'un edifici del municipi, segons han informat fonts del Consorci. El foc s'ha produït en un dormitori de l'habitatge, que estava buit en el moment de l'incendi. Durant l'actuació dels bombers, ha hagut de ser evacuada una família del pis de davant, però no hi ha hagut ferits. La resta de l'edifici no estava ocupat.

El pis en el qual s'han produït les flames ha quedat "molt afectat", segons han indicat els bombers, que han acabat la seua intervenció al voltant de les 13:40 hores. Al lloc han acudit un cap i sis bombers del parc de Sant Vicent del Raspeig.

També et pot interessar

stats