Extingit un incendi forestal a Alcoleja

Els bombers han rebut un avís que alertava d'una gran columna de fum blanc en una zona boscosa i forestal passades les dotze del migdia i una hora després el foc estava controlat

Una avioneta descarrega aigua per a apagar l'incendi forestal d'Alcoleja
Una avioneta descarrega aigua per a apagar l'incendi forestal d'Alcoleja / Consorci Provincial de Bombers d'Alacant

Efectius de bombers han extingit a les 19:04 hores d'aquest dissabte l'incendi forestal declarat a Alcoleja (Comtat), segons ha indicat el Centre de Coordinació d'Emergències del 112 CV a través de les xarxes socials.

El Consorci Provincial de Bombers d'Alacant, per la seua part, ha rebut al voltant de les 12:20 hores un avís que alertava d'una gran columna de fum blanc en una zona boscosa i forestal. El foc l'han controlat al voltant de les 13.30 hores.

En els treballs d'extinció han participat 18 mitjans terrestres: una unitat de comandament, una bomba urbana pesada, tres unitats de bombers forestals de la Generalitat, dues autobombes, tres dotacions de la Diputació d'Alacant, una unitat de prevenció d'incendis forestals, un capatàs coordinador, un cap, quatre bombers del parc de Cocentaina i una unitat de brigada forestal amb la seua autobomba.

També s'han mobilitzat tres mitjans aeris: una helitransportadora amb un helicòpter A2, una avioneta A-55 amb càrrega d'aigua, i un helicòpter Alpha. Tots ells s'han retirat una vegada l'incendi estava controlat.

No s'ha atés cap ferit, segons ha indicat el Consorci Provincial de Bombers d'Alacant.

També et pot interessar

stats