Extingit l'incendi de la nau industrial de reciclatge de Borriana

Fins a sis dotacions del Consorci Provincial de Bombers de Castelló han treballat durant tota la nit per tal de sufocar el foc 

El bombers, durant les tasques d'extinció / Consorci Provincial de Bombers de Castelló

Bombers del Consorci Provincial de Castelló han aconseguit extingir a primera hora d'aquest dijous l'impressionant incendi que es va declarar aquest dimecres en una fàbrica de reciclatge de residus de Borriana, a la Plana Baixa.

Segons van informar els bombers, el foc, molt viu, havia afectat la totalitat de l’empresa, que a més de la planta de reciclatge tenia un taller i maquinària pesant. Tot i això, no hi ha hagut ferits.

El dispositiu, coordinat pel Consorci Provincial de Castelló, ha estat treballant de valent tota la nit en les tasques d’extinció, centrades principalment a evitar la propagació de les flames a les fàbriques del costat.

Cap a les 22 hores de dimecres, es van desplaçar fins al lloc de l’incendi tres dotacions del parc de la Plana Baixa, un camió nodrissa de 35.000 litres, una unitat de comandament i una altra dotació de bombers de l’Àrea de Seguretat de l'Ajuntament de Castelló. A la mitjanit, el Consorci de Bombers de Castelló va detallar que l'incendi estava "totalment evolucionat".

Això obligà a incorporar més mitjans al dispositiu coordinat pel Consorci Provincial des d'un Centre de Comandament Avançat. Fins a les sis dotacions de bombers de la Diputació, dues unitats de comandament, un camió nodrissa de 35.000 litres, la direcció dels bombers provincials i la col·laboració de la Policia Local de Borriana, la Guàrdia Civil i efectius sanitaris.

Durant la matinada, l'alcalde de la localitat, Jorge Monferrer, i el diputat de Bombers, David Vicente, es van personar al Centre de Comandament Avançat per a interessar-se per l'evolució de l’incendi. Un foc que, finalment, ha sigut extingit.

També et pot interessar

stats