Controlat l'incendi en el magatzem de Cecotec a Sollana que ha afectat sis naus

La companyia informa que al voltant del 85% de les instal·lacions que tenia destinades al servei tècnic i reparació de productes de la marca s'han vist afectades pel foc

Incendi en una empresa d’electrodomèstics de Sollana

El Consorci Provincial de Bombers de València ha finalitzat, al voltant de les 06:00 hores de la matinada, els treballs d'extinció de l'incendi declarat ahir de vesprada a les naus de reparacions de l'empresa d'electrodomèstics Cecotec a Sollana (Ribera Baixa). Tot i això, els bombers continuen treballant en col·laboració amb la Guàrdia Civil i les autoritats oficials per a aclarir l'origen del foc.

El foc, que es va declarar al voltant de les 15:43 hores, ha afectat cinc naus i parcialment una altra, d'un total de set, de les naus de servei tècnic i reparacions d'electrodomèstics i dispositius de l'empresa valenciana en aquesta localitat. En el moment de l'incendi no hi havia ningú a l'interior de l'empresa a excepció del personal de seguretat. S'hi van mobilitzar bombers dels parcs de Torrent, Silla, Catarroja, Burjassot, Alzira, Cullera, i tres unitats de comandament (un oficial, un cap de sector i un sergent), i s'ha treballat en l'extinció de les flames durant tota la nit.

L'empresa ha publicat un comunicat en les seues xarxes socials on agraeix les tasques dels bombers i avisa que els temps d'entrega habituals de productes en reparació es podran veure lleugerament afectats durant els pròxims dies. A més, en un comunicat, la companyia ha informat que al voltant del 85% de les instal·lacions que Cecotec tenia destinades al servei tècnic i reparació de productes de la marca s'han vist afectades.

L'empresa valenciana d'electrodomèstics ha advertit que davant d'aquesta situació, durant els pròxims dies el temps de lliurament habitual dels productes en reparació "podran veure's lleugerament afectats". No obstant això, ha aclarit que els centres logístics on s'emmagatzema la mercaderia per a la venda estan situats en una altra localització i funcionen amb "total normalitat", per la qual cosa garanteix que les comandes no patiran retards després del que ha ocorregut.

A més, destaca que han posat en marxa un pla de mesures extraordinàries per a restaurar els danys materials ocasionats a conseqüència de l'incident i reposar els dispositius de les persones que s'hagen vist afectades "com més prompte millor".

De moment, no s'ha pogut determinar la quantia de les pèrdues econòmiques derivades de l'incendi, ja que actualment l'entrada a les instal·lacions continua restringida per les autoritats fins que es puga accedir amb total seguretat.

També et pot interessar

stats