Extingit l'incendi a Albalat dels Tarongers, al Camp de Morvedre

El dijous a la vesprada es van retirar els mitjans aeris perquè l'evolució era favorable, i fins ara els efectius terrestres han treballat sobre el terreny

Efectius de bombers treballen refrescant possibles punts calents i assegurant el perímetre de l'incendi a Albalat dels Tarongers.
Efectius de bombers treballen refrescant possibles punts calents i assegurant el perímetre de l'incendi a Albalat dels Tarongers. / Unitat de Bombers Forestals de Gilet

El Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat ha notificat que dona per extingit l'incendi que es va declarar ahir, 4 d'agost, a Albalat dels Tarongers, al Camp de Morvedre.

En l’extinció del foc han treballat cinc mitjans aeris, cinc dotacions de bombers forestals de la Generalitat i sis més del Consorci Provincial de Bombers de València, tres autobombes i un agent mediambiental. El dijous a la vesprada es van retirar els mitjans aeris perquè l'evolució era favorable, i fins ara els efectius terrestres han treballat sobre el terreny per refrescar-lo i evitar que revife.

Poc després, el servei d'Emergències ha anunciat que també s'ha donat per extingit l'incendi de Traiguera (al Baix Maestrat), que portava actiu des de la matinada del divendres.

També et pot interessar

stats