Extingeixen un incendi en un restaurant de menjar ràpid al centre de València

El foc no ha causat danys personals, però ha obligat a desallotjar el local i l’Ateneu Mercantil

Extingeixen un incendi en un restaurant en la plaça de l'Ajuntament de València
Extingeixen un incendi en un restaurant en la plaça de l'Ajuntament de València / Efe

Els bombers han aconseguit extingir un incendi declarat a primera hora d'aquesta vesprada en un restaurant de menjar ràpid situat en plena plaça de l'Ajuntament de València, que no ha causat danys personals, però que ha obligat a tallar el pas en una zona que aquests dies registra un gran tràfec per als vianants.

El succés ha començat al voltant de les 16:00 hores a la campana extractora del local i ha generat una gran columna de fum. S'ha desallotjat el restaurant i, per precaució, també l'Ateneu Mercantil, mentre els equips d'emergència localitzaven el focus del succés i es confirmava que ningú havia resultat ferit. També s'han revisat els pisos més pròxims a l'eixida de la campana extractora i el restaurant no ha resultat, en principi, danyat pel foc.

La Policia Local ha tancat el pas des del carrer Barques fins al Teatre Rialto, en plena zona de pas per a milers de persones en aquests dies grans de Falles. El succés ha congregat també molts curiosos, que han contemplat el desplaçament dels equips d'emergència, d'esquena als enormes coloms que dominen enguany la falla municipal.

També et pot interessar

stats