Expedient disciplinari a la responsable del departament de salut de Castelló de la Plana per les vacunacions irregulars

El seu marit, l'exfiscal en cap de Castelló, va ser un dels vacunats i va dimitir després de fer-se públics els fets.

L'exfiscal en cap de Castelló, José Luis Cuesta, en una imatge d'arxiu
L'exfiscal en cap de Castelló, José Luis Cuesta, en una imatge d'arxiu

La Conselleria de Sanitat Universal ha obert un expedient informatiu a la responsable de Salut Pública que s'encarregava de la distribució de la vacuna del coronavirus en el departament de salut de Castelló de la Plana per presumptes irregularitats en la vacunació duta a terme en el centre de salut Nou d’Octubre de la capital de la Plana, segons informa el periódico Mediterráneo i ha confirmat À Punt. En aquest procés va rebre la dosi l'exfiscal en cap de Castelló, José Luis Cuesta, qui va dimitir per haver-se colat en el procés.

Els fets varen ocórrer a finals de gener. El centre de salut Nou d'Octubre de Castelló de la Plana va vacunar alguns familiars del personal, seguint l'orde de la direcció d'aprofitar les dosis del dia que no havien sigut utilitzades. Un dels vacunats en aquest procés va ser José Luis Cuesta Merino, en aquell moment fiscal en cap de Castelló, que va presentar la dimissió arran de fer-se públics els fets. La dona de Costa és cap d'Infermeria en aquest centre de salut.

Cuesta és un dels 62 investigats per la Conselleria de Sanitat Universal per botar-se l'orde establida per a les vacunacions, entre ells deu càrrecs públics de diversos partits i de tot el territori valencià.

També et pot interessar

stats