Els exjugadors de l’Arandina neguen haver tingut relacions amb la menor

Asseguren que van saber la seua edat quatre dies després dels fets.

En imatge, els tres jugadors processats
En imatge, els tres jugadors processats

Els tres exjugadors de l’Arandina acusats d’un delicte d’agressió sexual a una menor a la localitat d’Aranda de Duero han assegurat que no van mantenir relacions amb ella i que no van saber quina edat tenia a fins quatre dies després dels fets.

Així ho ha explicat l’advocat de l’acusació popular exercida per l’Associació Clara Campoamor, Luis Antonio Calvo, en eixir de la primera sessió que ha tingut lloc a porta tancada als jutjats de Burgos. Calvo ha dit que els exjugadors només han contestat les preguntes dels seus advocats i del Ministeri Fiscal, i que han mantingut la mateixa declaració que en la instrucció. Asseguren que “no va ocórrer res, ja que la xica no va estar en casa d’ells”.

Sobre els missatges d’un grup de WhatsApp en el qual estan dos dels acusats i altres dos amics i on es diu que la xica té 15 anys per a després dir que en té 16. Però els encausats han afirmat que no sabien l’edat que tenia i que ho van saber quatre dies després dels fets.

L’advocat també ha assegurat que en la declaració hi ha hagut “alguna contradicció” i que no han estat ben explicades “algunes qüestions”, que han quedat sense aclarir.

Per a Luis Antonio Calvo el juí es decideix demà amb la declaració de la xica, ja que ella, “és l’única, al costat dels acusats, que sap el que ha passat allí”.

També et pot interessar

stats