Els exjugadors de l’Arandina es declaren innocents del delicte d’agressió sexual

S’enfronten a una petició de l’acusació de més de 43 anys de presó.

Els exjugadors de l’Arandina es declaren innocents del delicte d’agressió sexual
Els exjugadors de l’Arandina es declaren innocents del delicte d’agressió sexual
28 de novembre 2019 - 20:54

Els tres exjugadors de l’Arandina acusats d’agressió sexual a una menor de 15 anys s’han declarat innocents d’haver comés el delicte durant la sisena i última sessió de la vista oral del judici que se celebra a l’Audiència Provincial de Burgos.

Els tres han coincidit que l’assumpte els ha arruïnat la vida, i han demanat justícia. La lletrada d’un d’ells, Olga Navarro, ha afirmat en eixir del tribunal que es mostra confiada que la sentència siga favorable i que la condemna que demana la Fiscalia és molt elevada perquè es tracta d’un tema mediàtic.

Els acusats s’enfronten a una petició, per part de l’acusació popular i particular, de 43 anys i huit mesos per a Raúl Calvo, i de 43 anys i mig per als altres dos encausats, Carlos Cuadrado, Lucho, i Víctor Rodríguez, Viti. Tant l’acusació popular com la particular han insistit davant els periodistes en la importància de l’informe pericial realitzat per la Policia Científica sobre l’activitat dels mòbils dels tres acusats el dia de la suposada agressió sexual, el novembre de 2017, que van estar inactius des de les 20:00 fins a les 21:30 hores, moment en què, segons la víctima, es va produir l’agressió sexual.

Els lletrats dels acusats han demanat la lliure absolució i, en cas que siguen declarats culpables, que es tinga en compte que no coneixien l’edat de la víctima i que no sabien que mantindré relacions amb una menor de 16 anys és delicte.

Després d’aquesta sessió, el cas queda vist per a sentència.

També et pot interessar

stats