"Evite acabar a l'hospital", nou missatge de la DGT per a Nadal

Els quatre factors que més accidents causen són les distraccions, la velocitat, l'alcohol i les drogues al volant i no usar el cinturó.

Accident de trànsit produït la setmana passada
Accident de trànsit produït la setmana passada / Abel Alonso (Efe)

"Aquest Nadal evite acabar a l'hospital" és el nou missatge que ha llançat la Direcció General de Trànsit (DGT) per a les festes de Nadal i recordar la importància dels comportaments correctes al volant. El director general de Trànsit, Pere Navarro, explica que és un missatge "senzill, fàcil de recordar i pot aplicar-se tant a la pandèmia com als accidents de trànsit".

El text apareixerà en tots els panells situats a les vies d'alta capacitat i en les xarxes socials amb l'etiqueta #EvitaAcabarEnElHospital, així com en els butlletins radiofònics que realitza el personal de Trànsit per a informar de la situació a les carreteres.

A més, els huit centres de gestió de trànsit repartits pel territori espanyol estaran operatius per a vetlar per la seguretat dels conductors i adoptaran les mesures necessàries per a garantir la circulació dels vehicles.

La DGT recorda els quatre factors que més accidents causen: les distraccions, la velocitat, l'alcohol i les drogues al volant i no usar el cinturó de seguretat. També recomana prendre mesures quan les condicions meteorològiques adverses poden dificultar la conducció.

També et pot interessar

stats