Evacuen algunes cases en declarar-se un incendi forestal a Alfarb, ja estabilitzat

Diversos llamps també han provocat incendis a Bolbait i en una zona entre Fanzara i Ribesalbes

Incendi a Alfarp
Incendi a Alfarb / Veïna d'Alfarb
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
13 de maig 2023 - 17:38 Actualitzat: 14 de maig 2023 - 08:43

El Consorci Provincial de Bombers de València ha actuat aquest dissabte en un incendi forestal a Alfarb (Ribera Alta), declarat a les 15:13 hores i que es va originar en l'encreuament de dos barrancs, el del Bonico i el de la Falaguera, prop d'una torre d'alta tensió.

L’incendi, que ja s'ha estabilitzat, afecta una zona embarrancada. A hores d'ara, els esforços es concentren a protegir la urbanització Almaguer, on de manera preventiva han hagut d'evacuar algunes cases. Aquests veïns i veïnes ja han començat a tornar a casa, segons ha pogut saber À Punt.

Diversos llamps provoquen incendis a Bolbait i Fanzara

Passades les 18:00, el Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat també ha anunciat que s'han originat dos incendis forestals causats per llamps. El primer té dos focus entre Fanzara i Ribesalbes. Els mitjans que s'han mobilitzat de moment són cinc unitats de bombers forestals de la Generalitat, una d'elles helitransportada, quatre autobombes, una dotació del Consorci Provincial de Bombers de Castelló i una unitat de prevenció.

D'altra banda, per a l'incendi forestal declarat a Bolbait s'han traslladat un mitjà aeri, dues unitats de bombers forestals de la Generalitat, una autobomba i una unitat de prevenció.

Abans de caure la nit, aquests dos incendis ja s'havien extingit.

També et pot interessar

stats