Evacuats dos bombers per un cop de calor durant l'extinció d'un incendi a la Pobla Llarga

Els dos efectius romanen en observació a l'hospital de Xàtiva i evolucionen favorablement

Imatge d'arxiu d'un bomber
Imatge d'arxiu d'un bomber / Consorci Provincial de Bombers de València
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
18 de juliol 2023 - 17:35 Actualitzat: 18 de juliol 2023 - 19:00

Dos bombers han hagut de ser evacuats aquest dimarts a la vesprada en sofrir un cop de calor quan participaven en les tasques d'extinció d'un incendi de vegetació, declarat a la Pobla Llarga (Ribera Alta), segons ha informat el Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat.

Els dos efectius són un bomber de la unitat d'Alzira i un brigadista forestal, que han estat traslladats a l'hospital de Xàtiva, segons han precisat les esmentades fonts. Tots dos romanen en observació i evolucionen favorablement.

El foc s'ha iniciat al voltant de les 13:40 hores en el barranc de Barxeta, a la Pobla Llarga, i els bombers l'han donat per controlat cap a les 14:50 hores. Finalment, s'ha donat per extingit a les 18:00 hores. Fins al lloc s'han mobilitzat un mitjà aeri, una autobomba i unitat de bombers forestals, un coordinador forestal del Consorci Provincial de Bombers de València, un agent mediambiental i una unitat de prevenció d'incendis forestals.

Des del cos provincial, en un missatge publicat en les seues xarxes socials, han desitjat una “ràpida recuperació” als dos efectius evacuats. També s'ha sumat a l'enviament d'ànims el Consorci de Bombers de Castelló.

També et pot interessar

stats