Els europarlamentaris espanyols signen un manifest en defensa dels serveis audiovisuals públics autonòmics

Consideren que són un servei públic “essencial” com a impulsors de la diversitat cultural, la cohesió social i la creació de continguts de proximitat.

Els diputats espanyols del Parlament Europeu han signat un manifest en defensa dels serveis audiovisuals públics autonòmics
Els diputats espanyols del Parlament Europeu han signat un manifest en defensa dels serveis audiovisuals públics autonòmics

Els diputats espanyols del Parlament Europeu han signat un manifest en defensa dels serveis audiovisuals públics autonòmics. Posen en relleu que les televisions i ràdios autonòmiques, des de fa 30 anys, exerceixen un paper important en tot l’Estat com a impulsors de la diversitat cultural, la cohesió social i la creació de continguts pròxims, innovadors i únics.

En representació dels 54 europarlamentaris espanyols defensen que els serveis audiovisuals públics constitueixen un pilar fonamental en la qualitat de la societat democràtica espanyola, i que faciliten el compliment del dret a l’accés a la informació.

Promoció de les diferents llengües

 

Són un servei públic “essencial”, segons argumenten els eurodiputats, perquè promou la diversitat cultural del territori nacional, potencien la labor divulgativa en els seus continguts, garanteixen la promoció de les diferents llengües, ofereixen una informació de proximitat i fomenten la riquesa econòmica i social de cada territori.

És per això que manifesten la necessitat que les institucions públiques i la societat s’involucren en la defensa d’una radiotelevisió pública de qualitat.

També et pot interessar

stats