EUPV i Escola Valenciana denunciaran l'intent de boicot de la cavalcada de les Magues

El sindicat CCOO també condemna les "agressions feixistes" per part de grups d'extrema dreta

EUPV i Escola Valenciana denunciaran l\'intent de boicot de la cavalcada de les Magues
EUPV i Escola Valenciana denunciaran l'intent de boicot de la cavalcada de les Magues
13 de gener 2020 - 19:04

EUPV i Escola Valenciana han anunciat que presentarà una denúncia davant la Fiscalia de Delictes d'Odi per l'intent de boicot per part de grups d'extrema dreta a la cavalcada de les Magues de Gener.

Des d'EUPV consideren que hi va haver una falta de previsió per part de les administracions que va posar en risc la integritat de les ciutadanes i ciutadans que van acudir a gaudir de la jornada festiva, ja que alhora s'hi havia produït la concentració d'Espanya Existeix.

Per la seua banda, Escola Valenciana denúncia que una representant d'aquest col·lectiu va ser víctima d'una agressió per part de grups d'extrema dreta "amb total impunitat" mentre que altres persones van rebre insults i amenaces davant "la passivitat de la Policia Nacional i la Local". L'entitat demanarà una reunió al delegat del govern i a l'alcalde de València per a denunciar aquests fets.

També el sindicat CCOO del País Valencià, que col·labora en la festa des dels inicis, ha ressaltat que en la cavalcada hi havia menors que es van sentir "amenaçats" per "organitzacions de caràcter feixista" i ha criticat la "passivitat de la policia".

També et pot interessar

stats