Eufòria en una penya de Moros i Cristians de la Vila Joiosa, que reparteix sis milions d'un quint

Els dècims han sigut molt repartits perquè cadascun dels més de 40 membres de la penya han distribuït entre dues i tres sèries de mitjana entre familiars i coneguts

Ángeles Delgado Barrull, capitana de la penya de Moros i Cristians, als micròfons d'À Punt
Ángeles Delgado Barrull, capitana de la penya de Moros i Cristians, als micròfons d'À Punt / À Punt NTC

L'alegria desbordant i l'eufòria és el denominador comú entre els membres de la penya Apart de la companyia Mercaders de les festes dels Moros i Cristians de la Vila Joiosa (Marina Baixa), que han distribuït al voltant de sis milions d'euros del quint 62391.

La capitana de la penya, Ángeles Delgado Barrull, ha relatat que els dècims han sigut molt repartits, perquè cadascun dels més de 40 membres de la penya han distribuït entre dues i tres sèries de mitjana entre familiars i coneguts, tant de la Vila Joiosa com d'altres poblacions pròximes, entre elles Benidorm (Marina Baixa).

També a localitats més llunyanes de familiars, com en el seu cas ha ocorregut a favor de coneguts d'Antequera (Màlaga).

"Ens venen superbé els 6.000 euros", ha repetit aquesta jove, qui dedicarà els diners que li han tocat a sufragar-se les despeses que li queden "de la capitania" i també a comprar regals a un nebot que naixerà pròximament.

Cada any, la penya comprava aquest número sense que "mai haguera tocat res fins hui", per la qual cosa Ángeles no ha pogut ocultar l'alegria del fet que haja coincidit amb l'edició en la qual ella exerceix de capitana.

També et pot interessar

stats